Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

'Eνα Give Aw@y,μα πιο Give Aw@y???


Ένα Give Away,μα πιο Give Away???
Eνα Give Away....δωράκι από τις Στρίγκλες....
Ένα δώρο μαγικό που το έφτιαξαν 19 βαρώνοι και μια νεράιδα,
με δεμένα τα χέρια τους την ώρα που οι βαρώνοι παίζαν με το αριστερό
χέρι πιάνο και η νεράιδα χόρευε ταγκό,σε μια χώρα μακρινή οπου ο βασιλιάς
είχε χάσει την παντόφλα του και είχε κάνει το κόσμο Κάτω-Πάνω να την βρει....
Ποιο ύπουλο παιχνίδι παίζει ο Βασιλιάς Χοχοχα
και του προτείνει να κηρύξει πόλεμο Γέλιου???
Τι ρόλο θα παίξει,στο πόλεμο ο χειριστής εκτόξευσης γέλιου???
Αφήστε το σχόλιο σας,εδώ...!!!
Οι απαντήσεις σας θα εξετασθούν..καθόλου εξονυχιστικά..
από την μάγισσα Κλο-Κλο,Βασιλιά Χοχοχα,από την πορτοκαλί αίσθηση ενός ζωγράφου,και φυσικά....ΟΧΙ από τις Στρίγκλες....!!!
Το κολίε "Σπάνια Καρεκλοπόδαρα" θα γίνει δικό σας μετά από κλήρωση!!!!
Ακόμη κάθεστε???
Προλάβετε...μέχρι 20 Δεκέμβρη...!!!
Ακόμη????????

22 σχόλια:

  1. Ενίσταμαι! θέλω για κριτική Επιτροπή τον Βασιλιά που ανακάτευε τη μπομπότα ενώ έσταζε η μύτη του και τους 3 χοντρούς που θέλαν να πετάξουν με τ'αερόστατο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιος θα τραβήξει το λαχνό;;;
    Θέλω η μαγεμένη παντόφλα, που μάλλον την έκρυψε ο σκίουρος του βασιλιά μαζί με τα μαλλιοκούβαρα που κάνανε παρέα με τα τραπουλόχαρτα στη σοφίτα!
    Φιλάκια τρελλοκόριτσο!!! Και θέλω ν αμου γραψεις παραμύθι την άλλη φορά, ακούς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα τι ομορφο δωρακι!μηπως θα μπορουσατε να του βαλετε κ μια κορδελα απο αγκαλιες,τυχη και δυναμη?ξερετε..αυτη που εφυγε απο τα 12 κοκκινα μαγικα παπουτσια του χορου?
    κ ισως λιγη νεραιδοσκονη φαντασιας και αγαπης απο τις νεραιδες των σκονισμενων παλιων πραγματων?
    κ ενα φιλι απο τον μεγαλο ροζ φιλικο δρακο που λεει ενα παραμυθι καθε βραδυ μεχρι ναρθουν τα χριστουγεννα?
    αν οοοολα αυτα ειναι ευκολα για σας θα χαρω πολυ κ θα σας στειλω την αγαπη μου σενα κουτακι μωβ με κιτρινες βουλες με περιτυλιγμα ζαχαρης!ναστε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααα....μα τι πράγματα είναι αυτά?? και θα αφήσουμε παραπονεμένο το μικρό πράσινο καλικάντζαρο με το κόκκινο σκουφί και τα μεγάλα μυτερά αυτιά?? ναι καλά φανταστήκατε...αυτόν που φυλάει το μαγικό τσουκάλι με την αστερόσκονη και την σκόνη ευτυχίας... μήπως να τον δελεάσουμε με αυτό το μαγικό δώρο, που το έφτιαξαν τα χέρια των 19 βαρώνων και της μοναδικής νεράϊδας, για να την σκορπίσει σε όλο το ΒΑΣΙΛΕΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν τα μαγικα χερια πιανουν δουλεια, τοτε ολα γινονται μια γιορτη καραμελομαγικη,βουτηγμενη σε εξαισια νεραϊδοσκονη...Και μην μου πειτε πως ενα κιλο γελια και λιγα γραμμαρια αγκαλιες δεν φτανουν...Θα σας δειρω ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..ονειρευομαι την μαγικη στιγμη που θα φορεσω το "Σπανια Καρεκλοποδαρα" , ολα θαρχισουν να στροβιλιζονται κ το παραμυθι θ'αρχισει..η μαγικη νεραιδοσκονη θα εχει αλλαξει τα παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ και σήμερα έριχνε καρεκλοπόρα, αν ήξερα ότι είναι τόσο όμορφα θα βγαινα στην βροχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι όμορφο που είναι ας βάλει η νεράιδα το χεράκι της, γιατί είναι πραγματικά υπέροχοοοοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να γίνω κι εγώ μια στρίγγλα! Μου χρειάζεται ένα απαίσιο κολιέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To thelw ke egw!!! especially since i lost my bracelet at the crop.... this looks magical..and seeing as I am the house faity I think i need to wear it with my tiara when I dust all the chairs and tables in this castle!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εγω δεν εχω πολλα να πω...ειναι απλα καταπληκτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χοχοχά, χοχοχά είμαι το ξωτικό τις λίμνης και εγώ ξέρω που είναι η παντόφλα του βασιλιά.
    Αν ψάξετε μέσα στο σμαραγδένιο παλάτι με τα 12 μαργαριτάρια για φύλακες εκεί μετά το τέλος του ουράνιου τόξου θα το βρείς και θα χαρείς..
    χοχοχά,χοχοχά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατω τα χερια!!Εχω βασιλικη διαταγη να το παραδωσωεγω προσωπικα στον βασιλια μπας και βρει την παντοφλα του και ησυχασουμε!!!Μας εχει φαει με τη γρινια του!Ποτε να περασω να το παρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκτός από τη παντόφλα ο βασιλιάς Χοχοχα έχει κλέψει και τη φαντασία μου! η καλή νεράιδα όμως θα με βοηθήσει και θα μου χαρίσει το μαγικό δωράκι που μου έχει πάρει τα μυαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Βασιλιάς ΧοΧοΧα έχει στο μυαλό του να στείλει μια ισχυρή βόμβα γέλιου, μεταμφιεσμένη σε δυο αδερφές που θα παρασύρουν όλο το βασίλειο να λέει ΧοΧοΧαΧαΧα κάνοντας Γιόγκα του Γέλιου :)!Στη συνέχεια ο ίδιος ο χειριστής θα απαγάγει τους 19 βαρώνους και τη νεράιδα με στόχο να φτιάχνουν χωρίς σταματημό δώρα non-give away, προορισμένα αποκλειστικά για τον πανούργο Βασιλιά ΧοΧοΧα!
    Η νεράιδα είναι η μόνη που αντιλαμβάνεται ότι σε ολόκληρο το Βασίλειο ΧοΧοΧα, ενώ φαινομενικά τα πράγματα είναι εντάξει, στην ουσία κυριαρχεί ένα δυνατό ξόρκι που επηρεάζει όλους...
    Η Συνοφρυωμένη Μάγισσα της Μιζέριας σε συνεργασία με τα ξωτικά που συλλέγουν κλάματα, έχουν καταραστεί το Βασίλειο!!!
    Γι'αυτό ο Βασιλιάς ΧοΧοΧα είναι πανούργος και τολμάει καν να σκεφτεί τη λέξη πόλεμο. Γι'αυτό στήνει την πλεκτάνη κι απαγάγει τους βαρώνους και τη νεράιδα. Γι'αυτό κλέβει και την παντόφλα του Βασιλιά κι αυτός ακόμα ψάχνει. Οι μόνες που μπορούν να σώσουν την κατάσταση είναι η νεράιδα&οι δύο αδερφές, οι οποίες αν και είχαν καταλάβει τι συνέβαινε ανέμεναν τη νεράιδα με την απαραίτητη αστερόσκονή της! Μαζί επικαλούνται το Αιώνιο Πνεύμα του Γέλιου και του ζητούν να επιστρέψει, αγνό και ειρηνικό, και να κυριαρχήσει στο Βασίλειο ΧοΧοΧα.
    Η ορμή του ανιδιοτελούς γέλιου είναι τόση, που καθώς επιστρέφει αποσυνοφρυώνει τη Συνοφρυωμένη Μάγισσα της Μιζέριας και τα ξωτικά που μαζεύουν κλάματα ψάχνουν μόνο για δάκρυα ευτυχίας.
    Οι βαρώνοι, η νεράιδα και η παντόφλα επιστρέφουν στο Βασίλειό τους και ο Βασιλιάς ΧοΧοΧα γίνεται Βασιλιάς ΧοΧοΧαΧα!Η ισορροπία έχει επανέλθει στο Βασίλειό του!
    Οι δύο αδελφές, με τις ευλογίες του Βασιλιά ΧοΧοΧαΧα, το μαγικό κολιέ της Αγάπης και την τιάρα της Ειρήνης, δώρα από τους βαρώνους και τη νεράιδα ξεκινούν το ταξίδι τους με στόχο να περάσουν από όλα τα Βασίλεια και να διαδώσουν το μήνυμα της Ανιδιοτελούς Χαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΟΠΩς ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΡΙΓΚΛΑΣ! ΝΕΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όταν φοράω το κολιέ θα χορεύω κι εγώ ταγκό με τους 19 βαρώνους! Η νεράϊδα θα με έχει μάθει μαγικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εισαι φοβερή κοπέλα μου! Χαρηκα πολύ που σε γνώρισα! Είσαι εξω καρδιά και φτιαχνεις φανταστικά πραγματα! Να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. είναι φως φανάρι! ο βασιλιά Χοχοχα σίγουρος για την αισθητή διαφορά του στον τομέα γέλιου, ξερογλύφεται για την εξουσία και ρίχνει ένα σατανικό χοχοχαγελάκι έτοιμος για τα χειρότερα! ευτυχώς υπάρχουν και οι νεράιδες, πάντα δίκαιες και ρομάντικές θα φροντίσουν για την ισορροπία την ώρα της γελιομάχης! Χε! Ο χειριστής εκτόξευσης γέλιου, ε? αχ και να'ξερε πως κάποιο πονηρό λιβελόπουλο έχει ανακαλύψει την αχίλλειο πτερνα του και θα το βγάλει στα πρώτα χοχοχαλεπτά εκτός μάχης! Μόνο με τη δύναμη του "Σπάνια Καρεκλοπόδαρα" η μάχη θα έχει αίσιο τέλος! Ποιός θα το έχει όμως στα χέρια του την κρίσιμη ώρα της μάχης????? Ποιόοοοος???

    Νικολέτα Μπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΥΠΕΡΟΧΟ! ΤΟ ΘΕΛΩ!!! PLEEASE, PLEEASEEEE, PLEEEEEAAAASEEEEEEE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oh my god!!! but you are very good, I've inserted immediately into my favorite links, your beautiful creations, you know that at the end of February I open an e-commerce creative very convenient for us and all Old Paris style? No percentage of vendutoo but a subscription price very good, you say you can have your own boutique and publish anything you want (like a blog) you can customize you'll be very nice, I am very glad to have met you and Elsa! ! A hug, dan

    ΑπάντησηΔιαγραφή